Garantie

Door het extreem duurzame materiaal dat we gebruiken gaat de traprenovatie van You’ve got Stairs vele malen langer mee dan traditioneel massief hout. Dat is ook de reden waarom wij 10 jaar garantie leveren bij een traprenovatie. Onze treden zijn voorzien van een duurzame toplaag, waardoor ze slijtvast zijn.

You’ve got Stairs hanteert geen beperkende voorwaarden vooraf! Wij leveren niet alleen de beste kwaliteit, maar monteren ook nog eens zorgvuldig en professioneel. Dat is alles bij elkaar dus een hele geruststelling voor u! Jarenlang zorgeloos genieten van uw nieuwe trap in huis. Doordat wij uitsluitend met eigen monteurs/meubelmakers werken, gaat de garantie van de trapplaatsing dus ook via ons en niet via een derde partij. Dat is wel zo prettig.

CBW keurmerk

Met trots kunnen wij u melden dat we een CBW keurmerk hebben. Dat betekent dat uw aanbetaling veilig is. Maar ook dat u verzekerd bent van uw garantie, zelfs als wij niet meer mochten bestaan. Dat is wel zo prettig! Want wij hebben nou eenmaal een missie: Stairs with a mission.

afspraa