You’ve got Stairs, traprenovatie

U kent dat wel, het hele huis ziet er prachtig uit, maar die trap…. Versleten, lelijk geverfd of nog helemaal niet in de verf, soms bekleed met stoffige  vloerbedekking. Een afknapper, zo’n trap. Tijd voor You’ve got Stairs, tijd voor traprenovatie met een missie.

You’ve got Stairs helpt u op professionele wijze binnen één dag af van deze lelijke trap. Wij zorgen ervoor dat u een prachtige eyecatcher krijgt in uw gang of woonkamer. Traprenovatie zonder gedoe, want wij renoveren met een tree-over-tree systeem. Praktisch stofvrij zorgen wij voor een hoge kwaliteitsbedekking van uw traptrede, slijtvast en in de stijl welke u wenst. Verlichting erbij? Het is allemaal mogelijk.

Jarenlange ervaring en CBW keurmerk

Met diverse kleurstalen kunnen wij uw trap maken in ieder gewenste stijl. Met het toevoegen van subtiele verlichting en bijpassende trapleuningen, maken we het plaatje compleet. Een prachtige trap welke gezien mag worden.

You’ve got Stairs heeft ruim 10 jaar vakkundige ervaring in het plaatsen van prachtige trappen. Wij werken met eigen professionele monteurs/meubelmakers, waardoor we onze trapplaatsingen niet hoeven uit te besteden aan anderen. Daardoor weet u zeker dat de garantie via You’ve got Stairs verloopt. En om u een nog beter gevoel te geven, hebben wij ook een CBW keurmerk. Zo weet u zeker dat u een goed product hebt.

maak afspraak