Subtiele trapverlichting

Uw trap wordt helemaal prachtig met trapverlichting. Subtiel aanwezig, maar vergroot de veiligheid. Bedenk maar eens hoe prettig het is als u ‘s nachts naar beneden moet op uw goed verlichte trap, zonder dat het fel is aan uw ogen.

LEDverlichting

You’ve got Stairs biedt de mogelijkheid om de traptreden te voorzien van trapverlichting. We voorzien uw treden van mooie LEDverlichting. En niet alleen de treden kunnen worden voorzien van deze verlichting, ook uw trapleuning kunnen we voorzien van deze verlichting. LEDverlichting is prettig licht en biedt een gezellige uitstraling. Daarnaast is LEDverlichting super zuinig met 50.000 branduren, het is gemakkelijk in onderhoud en biedt veiligheid. Bovendien geeft het een geweldig mooi effect op je trap, waardoor deze een ware eyecatcher wordt.

Verlichte traptreden

You’ve got Stairs levert traptreden met LEDverlichting. Zo kunt u een sfeervol geheel creëren, maar het geeft ook extra zicht om in het donker veilig de trap te nemen. Uiteraard zorgen we er voor dat de verlichting past bij uw woning of bedrijf. In een woning moet de trapverlichting niet te aanwezig zijn, omdat anders alle aandacht naar de trap gaat. Terwijl in uw bedrijf de trap wellicht wel deze aandacht mag hebben, bijvoorbeeld omdat u klanten wilt stimuleren om ook boven te kijken.

Verlichte trapleuning

Onze RVS trapleuning kan naar keuze worden uitgevoerd met LEDverlichting. De speciale verlichting geeft, naast zeven basiskleuren, ook alle overgangen weer. U kunt de verlichting zelf aan uw wensen laten aanpassen. Sommige mensen willen graag zelf met een afstandsbediening de verlichting regelen, terwijl anderen het fijner vinden als de verlichting dagelijks op een bepaald tijdstip aangaat. Geef uw wensen door en wij laten u zien wat er kan.

 

you've got stairs stond op de eigen huis beurs
maak afspraak met you've got stairs