Uw trap renoveren

Veel mensen denken dat uw trap renoveren een dure¬† en tijdrovende aangelegenheid is. Maar niets is minder waar. Een prachtig gerenoveerde trap is ook voor u weggelegd. You’ve got Stairs levert kwaliteit als het over renoveren¬† van trappen gaat. Prachtige trappen bedekt met een slijtvaste bedekking. Passend bij uw interieur en eventueel ook te voorzien van subtiele verlichting. En dat ook nog eens tegen zeer betaalbare prijzen.

Trappen van slijtvast materiaal

De producten die wij voor u gebruiken bij de traprenovatie, zijn van hoogwaardig materiaal. Alle materialen hebben minimaal 10 jaar garantie op slijtvast-heid. Maar we hebben zelfs prachtig materiaal welke we leveren met levenslange garantie. Omdat we weten dat een trap een belangrijk element is in uw woning, maar niet moet gaan overheersen. Een trap moet sfeer uitstralen en veilig zijn, zodat u en uw kinderen lekker op de trap kunnen lopen.

Mogelijkheden trap renoveren

Tijdens een vrijblijvende afspraak laten wij u graag zien welke mogelijkheden er zijn voor u. We hebben diverse kleurstalen bij ons. Bekijk vast op de site een aantal kleurstalen. Ook vertellen wij u graag meer over trapverlichting.

maak afspraak met you've got stairs