Zo werkt You’ve got Stairs

You’ve got Stairs renoveert u trap met vakkundige professionals. Ons team bestaat uit kundige medewerkers met liefde voor het vak. Zij worden echt blij van mooie trappen!

Als u een afspraak maakt met ons, dan komt onze adviseur bij u langs om u duidelijk door het hele proces te leiden. We nemen staaltjes mee, meten de trap in en laten u de mogelijk- en onmogelijkheden zien. En geloof ons, ‘onmogelijk’ komt niet vaak voor! Wilt u LED verlichting in de  treden of trapleuning? Wilt u een eiken trap of een blauwe trap? You’ve got Stairs regelt het voor u.

Tijdens deze afspraak maken we ook duidelijke afspraken over de randvoorwaarden. Denk daarbij aan zaken als: wie verwijdert de oude vloerbedekking van de trap. Maar ook de kosten en betaling van uw prachtige trap. We leggen het helder uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard zijn onze trappen niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar.

Op de dag zelf

Op de afgesproken dag komt onze trap-professional bij u thuis. Eerst zal de trap gesteld worden zodat deze kraakvrij is. En daarna gaat het renoveren beginnen. Volgens afspraak renoveren wij u trap en plaatsen (indien besteld) de LEDverlichting en trapleuning. Als de trap volledig is gerenoveerd ruimt onze medewerker keurig zijn spullen op. Zodat u heerlijk kunt genieten van uw prachtige trap.

 

 

you've got stairs stond op de eigen huis beurs
maak afspraak